Hullua kansaa vai hyväuskoisia vai molempia, kyselee genoveeva iltansa päätteeksi.

Uutinen maikkarin nettisivuilla ja varmaan monessa muussakin paikassa: tuhannet suomalaiset haksahtivat nettihuijaukseen. Ja niin paljon kuin niistä on varoitettu! Jos on noin pöllö niin senkus, mutta ei kantsi ruikuttaa jälkeenpäin.

Varmaan O-show-tah hoi-ne-ne susien ystävänä saa intoa lisää suojella tuota metsiemme vaeltajaa. Nimittäin nyt jo kolmas ihminen joutui koiran saaliiksi, tällä kertaa 10 v poika ja asialla rottweiler. Kennelliitto varoittelee ettei koiraa ja lasta saisi jättä kahdestaan, mutta jos ei jätetä, miten kaupunkikodeissa koiria pidetään, kysyn vaan. Rottikset ja staffit ja bullmastiffit ovat arvaamattomia koiria. Niin ovat irlannin susikoiratkin, jotka syöksyivät aikoinaan laikani kimppuun. Laika oli kuolleessaan 11 v. Koira on aina koira, laumaeläin arvaamaton. Kyllä mekin varovaisia aikoinaan oltiin kun tutustutettiin laikaa vauvoihin, joista tosin laika ei ollu tietääkseenkään. metsäkoira se tosin on, ei samoihin tarkoituksiin jalostettu kuin muut tässä mainitut koirarodut.

Osanottoni pienen pojan perheelle. Surullista.

Kolmas ihmetelyn aihe on, että suomalaisia pidetään niin ääliöinä, että vippamukiin vai mikä nokkamuki se on, pitää laittaa ohje, että mukia ei saa käyttää vauvan / pikkulapsen huvituttina. Eikä nyt tuollaista asiaa itse ymmärretä! Siksi toisekseen: koko huvituttitouhotus on tuhraa. Lapsi ei sitä tarvitse. Äidit on varustettu sitä varten rinnoilla, että vauva saa imemistarpeensa tyydytettyä.

No, tässä illan ihmettelyt. Hyvää yötä.