Niinkin äklöttävä uutinen on sattunut taas silmiin kuin joukkoraiskaus laivalla. Kuusi iältään 30 - 50 vuotiasta miestä olisi raiskannut 20 v naisen.

Miehet ovat väittäneet, että nainen oli mukana vapaaehtoisesti. Jos näin on ollut, niin herää herää pari kysymystä. Eikö miehillä yhtään raksuttanut, että nainen olisi sopinut heistä monen tyttäreksi: noin nuori nainen ei osaa kännipäissään arvioida tekonsa seurausta jos moiseen joukkopanoion ryhtyy. Seurauksia ovat mm. itseinho, syyllisyys, katumus, moraalinen krapula joka vaivaa kenties pitkään. Naista olisi pitännyt suojella itseltään. Se olisi ollut inhimillistä toimintaa.

Jos nainen ei ollut itse mukana, herää vielä enemmän kysymyksiä. Eikä naisella ole oikeutta omaan kroppaansa, seksuaalisuuteensa, kaikkein intiimeimpään alueeseen itsessään? Eikä oikeasti järki raksuta lainkaan miehillä?  Edelleen, eikö miehiä äklötä ryhtyä siihen touhuun sen jälkeen kun toinen mies on ensin spermansa laukaissut? Tavaraksiko luulivat koko naista? Vetäisivät itsensä vessanpöntöstä, noin paskamaista käytöstä ei voi ymmärtää.

Jokaisella meistä tulee olla oikeus koskemattomuuteen, niin henkisesti kuin fyysisesti. Kunnioitus toista ihmistä kohtaan, inhimillisyys, välittäminen, huomioonotto. Siinä ihmisen eväät.