Olen aiemmin kirjoitellut nuoremmasta pojastani.

En jaksa kaikkea nyt tarinoida, mutta tämä jääräpää on keksinyt, että kouluun tarvii mennä  vain tiistainta, torstaina ja perjantaina. Opettaja oli kuulemma sanonut, että yli puolet pitää käydä. Aiempi versio oli, että puolet riittää, kun ope sanoi, että hyvä on jos puoletkin olet paikalla. lapsella tökkii episodinen muisti, se on yksi ongelma. Saattaa olla, että ko väärinkäsitys  johtuu tästä. lapseni ikäänkuin muistaa elämänsä sarjakuvasta viimeisen ruudun, aiemmat unohtuvat.

Ja lapsi ottaa kirjaimellisesti kaiken.

Koulusta lintsausta, nukkumista miten sattuu, kitinää ja kätinää, väsyy tässä kuka vaan. Mutta kun synnytystä on mahdotonta perua.......ja on se ihana lapsi, kasvattaa äitiään samalla monin tavoin.

Sadutusta mietin pojan kasvamisen tueksi. Aiheesta on blogissa aiemin kirjoitettu. Ymmärryksen lisäämiseksi ostin kaksi vitsikirjaa, ja luulen, että ne ovat hyväksi. Olisikohan muillekin asperger- tyyppisille? Tosin monet ovat nin jääräpäisiä, etteivät ota tarjottuja ehdotuksia vastaan.

Olen lukenut kirjaa Nörtti, nero vai normaali, Gillbergin teos aspergerista yms. Tuntuu kuin lukisin kuvausta omasta nuorimmaisestani. Eräs tuttava, jolla on asp- poika, sanoi, että pahin on vasta edessä. Voi hemmetti, miten sen kestää????