No voi kele.Luulin että tulee rauhallinen perjantai-ilta ja olin jo menossa nukkumaan. Kunnes.....

                                    00020079.gif 

....alkoi kuulua takapihalta möykkää. Kurkin parvekkeelta: kas vain, naapurin naapurin lapsella, 16 tai 17 v, pippalot. Känninen nuorukainen heitti pullon naapurin pihalle ja räts. Huusin että hiljaa ja sisälle siitä meluamasta. Kävin sitten ovella sanomassa, että voisi hiljentää yms yms. Tytöllä bileet, vanhemmat yön poissa ja paikalla kutsumatonta porukkaa. Lupasin tulla ulosheittäjäksi jos tarvii, ja jos kovaksi meno äityy, niin sanoin soittavani poliisit paikalle.

Uskaltaakohan tässä enää omiaan kotiin jättää yöksi, toista yksin tai molempia keskenään. Meidänkin alueella on käynyt joskus niin, että koko koti on säpäleinä kun vanhemmat aikanaan kotiutuvat. Paikalle on saapunut iso, kutsumaton porukka.

Tässä voisi taas genoveevan kasvatusblogissa pohtia, mitä tällaisisa tilanteissa tehdään.

Jatkoa klo 23.48: ilmoitin asiasta lapsen äidille, puhelimet kuumina siinä soittelivat lapselleen, joka siten alkoi laittelemaan vieraita ulos, arviolta noin 15 kutsumatonta tyyppiä oli paikalla, n 15 - 18 v ikäisiä, mäyäräkoirat käsissä, kännissä kuin apinat, tupakat hampaissa. Meinasivat majoittua pihallemme, mutta synkällä genoveevanm komentoäänellä hätistin tiehensä. Luulenpa, että naapurin kaunis koti olisi aamulla ollut vain koti, jos ei ylimääräinen porukkaa olisi häipynyt. Paikalle jäi muutama kaveri, kuulemman lapsen luvalla, mutta vanhempien lupaa ei ole, kuulin äidiltä.

Kerron huomenna jatkoa, jos kuuluu jotain.