Tänä aamuna huomasin, että jos mun on katsottava 14 v poikani päälakea, on noustava tuolille. Poju on tarkka siitä, ettei vaan olis hilsettä päässä. Hyvä kun huolehtii. Mä sit joudun tarkastajan rooliin. Joko hän kumartuu, tai minä nousen korokkeelle. Hetki sitten hän oli pieni vauva.


Flunssa iski. Kuumemmittaria ei tosin löydy tästä kaaoksesta, mutta pää on kuin mehiläispesä ja kurkku kipeä, ja outo vilutusta ja toisaalta hikeä. Lepoa kai nyt vaan.


Olen alkanut  miettimään, olisinko ADHD- tapaus, niin moni asia sekaisessa elämässäni viittaa siihen. Kuinka paljon sillä sit on väliä, mihin ittesä luokittelee.

Lisämerkintä 1: Vanhempi pojista laittoi ruokaa, uunikalaa, pakastevihanneksi ja riisiä. Noin vain, eli sain kipeänä olemisesta huolimatta vatsan täyteen. Nuorempi nukahti, lähti koulusta 12 jälkeen pois, väitti olevansa sairas, tuli kotiin ja nukahti. Hyvä kun edes oli  koulussa mutaman tunnin, jokainen tunti on hyvä asia. Eli kun herää, saa vääntää itselleen ruokaa, ellen osta jotain mikromössöä. En nyt jaksa häärätä yhtään ylimääräistä keittiössä.

420634.jpg