No jo on aikoihin eletty kun ihmisiä hirtetään väärin....... Olikohan se härmän häjyjenkin aikaan että kirkossa kuulutettiin, että kaks miestä puukotettiin, mutta pieleen meni. Olis pitäny puukkoa kiertää myötä- eikä vastapäivään. Tai tökätä toisella otteella.

No, toki jokaisella on oikeus "kunnialliseen" kuolemaan, ei ketään pitäiis pilkata elämän viime hetkillä oli sitten kyse millaisesta tapauksesta hyvänsä.

Tulee miettineeksi ihmisen sivistystasoa. Aikoinaan Rooman valtakunnan mahtiaikoina kansanhuvina oli kaikenmaailman gladiaattoritaistelut ja hirttonäytökset, eli julkiset kuolemantuomioiden täytäntöönpanot. Nyt meillä on telkkarissa typerät show- painit ja on niistä näytöksiäkin, jenkeissä toki enempi kuin meillä. Ja sitten on nämä hirttäjäisten kaltaiset mediasirkukset. Ensin länsimaat ja USA katrsovat vierestä kun ihmisiä murhataan, sitten ostetaan sielu vapaaksi, kun ei suostuttu tekemään asioille mitään, että oliis saatu kansanmurhat estettyä.....tulee mieleen ihan ne raamattu- nimisessä kirjassa kerrotut tarinat niistä aneista, joita ostelemalla jotkut ajattelivat pääsevänsä synneistään.

Nykymaailmassa ei kaivata edes syntien anteeksiantoa. Kunhan öljy virtaa ja talous pyörii, sillä sitähän varten tämä maapallo on olemassa ja me ihmiset osasina tässä kaikessa. Vai onko???