Kotitöiden jakamisesta: alko kiinnostaa tää aihe, kun siitä lehdissä on kirjoiteltu viime päivinä, ainakin tänään. No Genoveevaa se ei sinänsä kosketa, suapi tehä kotityöt tai olla tekemäti. Ei ne mihinkään karkaa, eikä niitä kukaa muu tee.

Äiti aikoinaan sanoi, että älä tee tänään mitään, minkä voit jättää huomiseksi, sillä ehkä huomenna sinun ei tarvitsekaan tehdä sitä.

Isä sanoi, ettei maailmassa pidä tehdä mitään mistä ei ole huvia tai hyötyä.

Tässäpä elämänohjeet,. joiden varassa olen yrittäny elää. Juu.

Joskus mietityttöö nuo tilastot. Lähinnä se, että mitkä kaikki työt lasketaan kotitöiksi. Tässä muutama mietelmä ihan vaan ranskalaisin viivoin
Onko kotityötä:
- jos siivoushullu Mara imuroi joka päivä ja Mira tekis sen vaan kerran kuussa
- jos ruokafriikki Mara tekee kolme lämmintä ateriaa päivässä ja Miralle kelpais makkara ja sinappi
- Mira kiillottaa autoa kolmena iltana viikkossa viisi tuntia, ja Maran mielestä riittäisi, että tuhkakuppi tyhjennetään kerran vuodessa; se ranskalainen eli auton lattia. Sisäpuolelta (genoveevan huom)
- Mara vaihtaa sukat joka päivä, Mira heittää roskiin aina siinä vaiheessa kun ne seisoo itekseen lattialla.
- Mara luutuaa lattiat joka viikko, Miralle kelpais se että parketti uusitaan viiden vuoden välein, eikä sitäkään tehdä itse

Oispa kiva kuulla (taikka lukea, sama se) lukijoiden kommentteja, että Miran vai Maranko työt ovat tilastoitavia kotitöitä, kun kaiken lisäksi Mara kutoo villapaitoja Miralle iltakaudet, mutta Mira väittää että se on harrastus, Maran mielestä se on silkkaa kotiorjuutta . Jatkan sit kun nään muutaman kommentin.